Thuis staat voor vertrouwen, behulpzaamheid, aandacht en meedenken.

Het kopen van een nieuwbouwhuis is een emotionele beslissing die je niet zomaar neemt. Wij willen je het vertrouwen en de zekerheid geven die nodig zijn om deze belangrijke beslissing te nemen. We gaan ervoor zorgen dat je het kopen van een nieuwbouwhuis leuk gaat vinden. Tijdens het hele aankooptraject blijven we je aanspreekpunt.

We helpen je niet alleen als je een huis koopt dat wij zelf in de verkoop hebben, maar kunnen je ook helpen bij de aankoop van een nieuwbouwhuis dat bij een collega-makelaar in de verkoop is. Daarnaast helpen we je graag met financieel advies en advies bij de indeling en inrichting van je nieuwe huis.

We zijn ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouwwoningen. Anno 2016 bestaan we alweer 7 jaar met Thuis Nieuwbouwmakelaars.

Gericht op de koper als klant, hebben we één missie. Jou zo goed mogelijk helpen! Samen speuren we naar het project, het juist huis en de omgeving die het beste bij je pasen. We bemiddelen en adviseren. Dat betekent dat we ook goed naar je wensen luisteren. Je krijgt ruim de tijd om vragen te stellen, zodat we een passend advies voor je kunnen maken.

Ons nét vernieuwde kantoor is een huiselijke en inspirerende woonwinkel, tussen de woning-inrichters in het Vesta Woonforum. Samen drinken we een kopje koffie of thee aan één van onze gezellige stamtafels. Bij ons voelt je je Thuis!

Benieuwd naar onze stijl? Kom kennismaken, we ontmoeten je graag!

Hartelijke groet,

Dagmar Bolwijn, Obbe Gert Olthof, Danni Steenhuizen & George Groote