De Boomgaard in Leek

Wil je ook graag wonen in een royale twee-onder-een-kap voor een zeer aantrekkelijke prijs én ook nog eens energiezuinig? Dat kan! Het project “De Boomgaard” biedt deze mogelijkheid. Aan een brede groene laan in het nieuwste uitbreidingsgebied van Leek “Oostindie”, worden aan de Den acht royale twee-onder-een-kap woningen type “Sylveste” gerealiseerd. Het ontwerp is geïnspireerd op de landhuizen van weleer. Het type Sylveste is een huis met een voorname, statige uitstraling en daarnaast heerlijk licht en ruim, dankzij de verdiepingshoge ramen.

Bovendien is in het plan “De Boomgaard” variatie en keuzevrijheid het motto. Wenst u een erker, een woonkeuken, een kookeiland of een inloopkast? U kunt kiezen uit talrijke indelings- en keuzemogelijkheden. Het project “De Boomgaard” biedt de mogelijkheid te wonen zoals u dit wenst.

Begane grond:
Hal, toilet, keuze woonkamer aan de tuin- of straatzijde. Terrasdeur met toegang tot een diepe tuin en dankzij de grote pui met ramen tot aan de grond, kunt u genieten van veel lichtinval.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, volledig ingerichte badkamer met ligbad, separate douchehoek, thermostatische douchekraan, wastafel en vrij hangend closet.

2e verdieping:
Vaste trap naar zolder, die de mogelijkheid biedt voor extra slaapkamers.

Bijzonderheden:
Zeer energiezuinige woning, EPC=0,4, energielabel A+++;
Woning wordt voorzien van zonnepanelen.

Prijslijst